Kom gerust eens langs op onze trainingen. Als je op donderdag komt kan je meteen mee proberen: kinderen vanaf 8 jaar tussen 19u30 en 20u30 en volwassenen tussen 20u30 en 22u. Je hoeft niets speciaal mee te brengen, sportkledij en sportschoenen (zonder zwarte zool) volstaan. Wij zorgen voor de rest!

Buiten de trainingsuren kan je ons bereiken op het nummer 0499/16.76.65 (Sigi) of via het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie

Er wordt geschermd in de sportzaal van De Regenboog te Lier. Op de parking van de school mag niet geparkeerd worden. In de straat zelf zou in principe parkeerplaats genoeg moeten zijn.

Trainingsadres

De Regenboog,
Kapelstraat 33,
2500 Lier

Contactadres

Antwerps Scherm Centrum vzw
Sigi Claes
Dalialaan 28
2500 Lier

Routebeschrijving met de auto

Vanuit Antwerpen – en eigenlijk ook alle andere richtingen komende van buiten (de ring van) Lier gelet het verkeerscirculatieplan van Lier - is de school zeer gemakkelijk bereikbaar.

Rijd tot de ring van Lier en ga rechtsaf, richting Berlaar, Kessel, Aarschot. Bol tot aan het einde van de ring waar de ring versmalt van 2 naar 1 rijstrook. Rechts ziet u Marie Fleur (lingeriewinkel) en links een kerk. Sla rechtsaf richting Berlaar en ga na 50 meter linksaf in de doodlopende Kapelstraat. Een beetje verder is links De Regenboog. Stop tijdig, op het einde van de straat is het Netekanaal.

Wie uit centrum Lier komt: idem maar ga aan de Ring linksaf richting .... enz.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is Lier Kapelstraat, waar lijn 297 stopt. Deze stopt ook vlak bij het station van Lier.

 

Afdrukken